Vin á la Carte er et nordsjællandsk firma, der indtil videre kun leverer vin til kunder i Region Hovedstaden.

Vi henvender os til folk, der er glade for vin.

Vi har specialiseret os i:

  • Salg af god vin til private og foreninger
  • Smagekasser
  • Uformelle vinsmagninger

En af firmaets grundideer er, at vi sorterer i de enorme mængder af vin, der efterhånden findes på det globale marked, med henblik på at sikre vore kunder den bedst mulige kvalitet til den lavest mulige pris.

Det kan vi blandt andet gennemføre, fordi vore avancer er rimelige.

En anden grundide er, at vi normalt ikke vil beskæftige os med den helt billige konsumvin ("Ta' 3 for 100 kr"). Vi tror på den gode smags fremtid, uden at vi ønsker at appellere til krukkeri. Vi vil gerne fastholde en høj kvalitet på alle vore vine. Det indebærer blandt andet, at vinene smager af de steder, de kommer fra - og at vi ikke appellerer til en generaliseret "moderne" forbruger. Samtidig vil vore vine normalt ikke kunne findes i supermarkeder. 

Vi vil gerne levere direkte på adressen uden voldsomme gebyrer for leveringen. Til gengæld beder vi om betaling til tiden.

Elektronisk kommunikation med vore kunder er en central del af vores forretningside. Derfor er det vigtigt for os at kende vore kunders mailadresse. Vi beder om bestillinger enten via denne hjemmeside eller via e-mail. Andre typer henvendelser kan ske via e-mail (brug knappen i venstre side af skærmen). 

Alle vore priser er inklusive moms.

Vi tager forbehold over for prisændringer og udsolgte vine, samt sjældne fejl i prisangivelserne. 
  

Vort firma

Vort firma er et registreret interessentskab, som på mange måder fungerer som en vinklub for vininteresserede mennesker, der gerne vil dels drikke god vin til rimelige priser og dels lære mere om vin, dens producenter, oprindelsesområde og -land, de druertyper, den består af etc.

Derfor er den centrale aktivitet i vort firma smagekasserne, som altid er ledsaget af vinbeskrivelser samt labels med fakta om de enkelte vine.

Holdet

Hvem er vi så? Vi er tre vinentusiaster, der i mange år har drevet Vin a la Carte som en hobby, og som agter at blive ved med det, til vi falder.

Øvrige informationer om Vin a la Carte

Informationer om vine og smagekasser

Rigtig mange af de vine, vi forhandler, har vi selv hentet hjem fra producenter i primært Europa. Andre vine køber vi hos danske importører.

Alle de vine, vi finder, bliver præsenteret i smagekasserne (angående de forskellige typer af smagekasser: Se menupunktet 'Smagekasser' på forsiden under 'Vine'). Disse smagekasser fungerer altså som vores butiksvindue, men samtlige de vine, vi forhandler, kan også findes i vinoversigten her på hjemmesiden.