Som udgangspunkt leverer vi kun vine og smagekasser på adresser i Nordsjælland, men i praksis er det i øjeblikket sådan, at vi leverer i store dele af det østlige Sjælland, ikke mindst i Københavnsområdet. Vi leverer under ingen omstændigheder uden for Sjælland

Vi leverer smagekasser, såvel som ekstrabestillinger til levering sammen med smagekasserne, ved jeres dør. Der kan være undtagelser begrundet i vanskelige afleveringsforhold. I disse tilfælde kontakter vi jer for at finde en aftale om sikker levering. Vi gør meget ud af at sørge for, at kasserne placeres rimelig sikkert i tilfælde af, at I ikke er hjemme, men vi beder om samarbejde for at opnå den mest gnidningsfrie levering. I kan hjælpe os meget ved at lave aftaler med naboer, angive alternative placeringer af kasserne etc. Specielt i vintermånederne er det vigtigt, at I er hurtige til at hente kasserne ind, hvis vi har været nødt til at efterlade dem udenfor.

Vi leverer smagekasser fire gange om året, nemlig omkring 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december (i praksis dog snarere lidt tidligere af hensyn til juletravlhed). Vi kan ikke sige præcis på hvilket tidspunkt vi kommer med netop jeres kasse, da det er et større logistisk puslespil at få så mange kasser leveret på hver sin adresse.

Ekstrabestillinger uden for de nævnte terminer kan vi ikke love leveret hurtigt. Det må bero på en aftale. Ordren kan også være så lille at det er helt urentabelt for os at levere den på adressen. Det kan vi så afvise.

Smagekasserne er pakket i 6-stk kasser med Vin a la Cartes logo, så de er nemme at genkende.